torsdag 15. oktober 2015

Hvor lenge kan man ha klamydia

Jeg har hørt at klamydia kan være i kroppen lenge uten å gi symptomer. Og hvor troverdig er hendelsesforløpet hun skisserer? Det er helt umulig å forutsi hvor lenge man må gå med klamydia før man blir.

Det er lurt at dere tar kuren samtidig, så frem til dere tar den, kan der jo ha sex. Hvor lenge må man ha gått med klamydia før det kan føre til sterilitet? Får man alltid symptomer hvis man har klamydia? Kan man ha det i år, uten symptomer og uten at man smitter partneren?


Man kan ha den i en evighet uten å vite det. Dere som har hatt klamydia,hvordan oppdaget dere det og hva slags. Og hvis ikke du har smittet ham, må jo en annen ha gjort det.


Det stemmer at man kan gå lenge uten å vite at man er smittet,. Hvor lang tid går det fra jeg blir smittet til jeg merker sykdommen? Hos gutter er man mer usikre på hva klamydia kan føre til, men mange mener at klamydia. Leser noen steder at det ikke blir borte uten behandling, andre steder at man kan ha det i flere år, i tillegg til . Man kan teste seg for klamydia på helsestasjon,.


Pasientene må vente i to uker etter behandling før de kan ha ubeskyttet samleie. Ubehandlet klamydia kan føre til sterilitet, spesielt hos kvinner. Det er også svært viktig at den som smittet deg, og de som du kan ha smittet, blir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg