tirsdag 13. oktober 2015

Kløe i halsen og hoste

Kløe i halsen er irriterende, men det er mulig å bli kvitt problemet med et enkelt middel. Når det klør i halsen føles det som at du må hoste hele tiden, men det er . I starten med noe slim, etterhvert kun en plagsom kløe og stadig behov for å hoste.

Ja, hvem har vel ikke opplevd dette, det klør og klør, og man hoster og hoster,. Det må ikke være store drops, som kan skli ned i halsen når du . Hovedproblemet mitt er at jeg hoster og hoster. Virker som om det bare ligger der uten å . Det klør og når jeg prøver å ikke hoste, renner tårene i øyet på den siden kløen sitter i halsen og munnen fylles med vanvittige mengder spytt på sekunder. Kløe eller irritasjon er et symptom på halsinfeksjon.


Kløe ofte fremkaller et ønske om å hoste, og dermed er disse symptomene oppleves samtidig. Claire Osborn (37) var hjemme da hun kjente en ubehagelig kløe i halsen. Hun begynte å hoste voldsomt og etter fem minutter kjente hun at . JEg har til og med fått Cosylan hos legen men klør og må hoste for det. Og evt noen kjærringråd for å bli kvitt hele . Fikk cosylan og den har hjulpet, hoster nå sjeldnere om natten.


Kløe i halsen eller munnen kan være veldig irriterende.

Disse lidelser også forbundet med sår hals, hoste, kortpustethet, tetthet i brystet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg