tirsdag 20. oktober 2015

Selolje

Direkte fra ishavet,- Selolje med Omega-(DPA, EPA og DHA). Vi har levert selolje siden 199- noe som indikerer at Arctic Omega-Selolje er verdsatt av våre kunder i en årrekke. Mens sel- og hvalolje demper leddsmerter raskt, gir soyaolje tendens til forverring av tilstanden, viser en ny doktorgrad fra .

Krill kan være mer effektivt og selolje kan være bedre for enkelte, men selv foretrekker forskerne fiskeoljen rett fra fisken. Selolje er eskimoenes oppskrift på et sunt hjerte, godt immunforsvar, godt kretsløp, myke ledd og vakker hud. Forsøk i regi av NIFES i samarbeid med Haukeland Universitetssjukehus og Universitetet i Bergen viser at omega-fettsyrer fra selolje virker . Biopharma Selolje inneholder ren omega-fra grønnlandssel. Produktet inneholder både Omega-fettsyrene DHA og EPA som er godt for hjertet. Kosttilskuddet Olivita består av en blanding av selolje rik på omega-fettsyrer og extra virgin olivenolje.


Veien fram til dagens produkt har vært lang, og er . Vis fullstørrelse Nycoplus Selolje 1000mg kapsler 120stk. Kosttilskudd med essensielle omega-3-, omega-6- og omega-9-fettsyrer. Selolje er eskimoenes oppskrift på et godt hjerte. I tillegg er selolje også godt for hele blodomløpet og dessuten for leddene, musklene, huden og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg