mandag 19. oktober 2015

Vannkopper behandling

Voksne kan ofte få en kraftigere infeksjon hvis de smittes med vannkopper, og av den grunn kan aciclovir være aktuell behandling også for dem. Hvis en person med nedsatt immunforsvar har fått vannkopper, eller hvis det er snakk om et ekstra alvorlig tilfelle, kan man behandle med et . Hos gravide kan vannkopper være en alvorlig sykdom som krever sykehusinnleggelse og intensiv behandling. Det finnes ingen behandling mot vannkopper, men det finnes lindrende midler mot den intense kløen.


Kløen kan stilles ved å smøre utslettet med sinkliniment . Vannkopper gir utslett, sykdomsfølelse og ofte feber. Symptomer på vannkopper; Behandling av vannkopper; Vannkopper og graviditet; Blir jeg frisk igjen?

Vannkopper (varicella) er en svært smittsom barnesykdom med feber og utslett i form av væskefylte blemmer. Noen får mye feber og blir dekket av utslett, mens . Vannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn. Vannkopper er en barnesykdom som skyldes infeksjon med varicella.


Vannkopper smitter både gjennom ørsmå dråper i luften (luftsmitte), men også gjennom direkte kontakt med. Vannkopper trenger som regel ingen behandling. Immunsupprimerte og de med alvorlige organkomplikasjoner bør innlegges og behandles med aciklovir i. Gå til Behandling - Varicella: Behandling med antivirale midler kan være aktuelt hos immunsupprimerte eller andre hvor det er økt risiko for eller hvor det . Barn som har vannkopper har symptomer som utslett, feber, dårlig matlyst,.

Noen få barn trenger innleggelse for behandling med intravenøs . Vannkopper rammer barn, kan også ramme voksne. Formålet med behandling av vannkopper er å lindre symptomer. Vannkopper er en barnesykdom som rammer de aller fleste barn før de er år.


Dersom disse får vannkopper kan de få behandling med midler mot virus. Vanligvis foretas det ikke behandling mot vannkopper. Unntaket gjelder for kreftpasienter og andre utsatte pasientgrupper. Vannkopper, akutt virusinfeksjon forårsaket av herpesviruset Varicella.


Vannkopper (varicella) er en virusinfeksjon som forsårsakes av varicella-zoster virus (VZV) i. Det er ingen spesifikk behandling hos tidligere friske barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg