onsdag 7. oktober 2015

Eksem i ansikt

Utslett i ansiktet hos småbarn, veiviser. Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer. Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet.

BufretLignendeInformasjon om rsaker til utslett i ansiktet. Det er en lang rekke tilstander som kan gi utslett i ansiktet. Atopisk ekseGir tørr kløende hud i ansiktet.


Jeg har vært svært plaget med rødhet i ansiktet, kløe i ansiktet og over hele kroppen og tørr hud det siste året.

Her finner du informasjon om eksem og stressutslett. Med riktig behandling kan du bli kvitt utslett og eksem på kroppen og i ansiktet. Om lag av de som rammes av eksem er under fem år, og utslett hos barn kommer oftest til syne i ansiktet og på hender, føtter og hodebunn. Denne brosjyren tar for seg seboreisk eksem på kroppen og i ansikt, ikke eksem i hodebunnen.


Et ansiktsutslett er i de fleste tilfeller en betennelsesreaksjon (inflammasjon) i huden i fjeset. Ansiktsutslett kan være forårsaket av en rekke milde til alvorlige . Atopisk eksem (barneeksem, atopisk dermatitt) er en tilstand med tørr, kløende. I tillegg er det ofte også utslett i ansikt, på bryst, hender og andre kroppsdeler.


Hvordan skal eksem i ansikt og hodebunn behandles?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg