tirsdag 13. oktober 2015

Uv drakt barn

UV drakt er en badedrakt med UV beskyttelse. Med en UV drakt unngår barnet å bli solbrent. Ingen av UV-draktene i vår test gir den beskyttelsen de lover.

To av draktene gir nesten ikke beskyttelse i det hele . Med UV-tøy kan du sikkert nyte av lengre dager på stranden. Kle barnet ditt med UV-klær og ta vare på hvert minutt i varmen! Markeringen UPF på våre solbeskyttende klær innebærer at UV-strålingen reduseres og at bare en .

UV-Badetøy fra Petit Crabe, Zunblock, Solamigos, Hyphen, Playshoes, Male og Danefæ. Badetøy med solbeskyttelse for barn fra Mala, Danefæ, Hyphen og . Se vårt store utvalg av badeklær for barn - badebukser, badedrakter og badekåper. Små barn har tynn hud med lite utviklet pigment, noe som gjør dem mindre motstandsdyktige mot solforbrenning. Sunsafe soldrakt 2-delt lilla 110-1cm 1stk. Hudlege Per Helsing mener foreldre overbeskytter barna når ikler barna sine heldekkende UV-klær før badeturen.


Vi skal til Spania snart, og jeg lurer på om vi skal kjøpe uv-drakt til snuppa. UV-DRAKT , SOLBESKYTTELSE - Fungerer egentlig disse? SIDE2:) Mange foreldre kler barna sine i UV-drakter om sommeren.

Draktene skal passe perfekt til stranden, da de tåler vann og har Ultraviolet . Behagelig bade og UV drakt til all vann aktiviet til barn fra verdens ledene merke innenfor våtdrakter. UV-klær for barn er en selvsagt investering for mange familier før ferien. En heldekkende UV-drakt er en enkel måte å beskytte de små fra solens skadelige . Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Foreldre Barn på Facebook.


Beskytt de små mot solens farlige stråler med hjelp av UV-klær. UV-DRAKTER FOR BARN: Vi har fått testet UV-drakter for barn. Denne kategorien har vi fylt med tøft UV- og badeklær som passer perfekt for alle herlige stunder i solen. Om ditt barn skal være ute i solen er plagg.


Forstår at folk bruker det på barn med veldig lys hud som lett blir solbrente,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg