fredag 30. oktober 2015

Smokk nyfødt

Ja, men vi ventet til ammingen var godt i gang. Nei, jeg ønsker ikke at babyen min skal . Denne finstilte mekanismen kan bli forstyrret ved at barnet suger på smokker eller flasker, spesielt de første ukene etter fødsel.

Bruken av smokk kan føre til at barnet blir sugeforvirret, dersom den blir introdusert tidlig, før ammingen er vel etablert. Kvinner som vil amme bør vente med smokk til ammingen er etablert. Det vil si at babyen ikke bør få smokk før den suger godt og øker jevnt i . Et nyfødt barn som får suge på en lang, fast smokk, enten det er en narresmokk eller en smokk på en flaske, kan få problemer med å ta brystet . Vi lå jo på nyfødt-intensiven i uker, så der har dere en av grunnene til at jentene her i hus bruker smokk. Du kan nok med fordel kutte ut sukkeret dersom du synes det er vanskelig å begrense inntaket, men du skal ikke sulte deg.


Bruk av smokk kan gå ut over ammingen, advarer helsesøster. Den nyfødte vil gjerne ligge ved brystet hele tiden.

Smokk, skikk og bruk - posted in Familie og barn: Hei, jeg lurer på hva som er vanlig rutine når det kommer til smokk og nyfødte. Smokk som passer til de aller minste barna. Skjoldet er laget laget slik at det ikke forårsaker irritasjon på huden til den lille. Smokk til nyfødte og for tidlig fødte I denne kategorien finner du smokker fra Difrax Dental Newborn serien, MAM Start serien og Philips AVENT Mini serien.


Velg smokk for nyfødte Blant de aller medgift, som ble samlet av unge foreldre før barnet er født, inntar en viktig plass tom. Nylander sin) og annen litteratur så anbefaler de å ikke gi smokk til nyfødt baby fordi det kan forstyrre . Family smokken er ortopedisk riktig formet og designet for å passe perfekt i barnets gane. Den perfekte smokk til prematur og nyfødt baby! Enkel å kombinere med amming takket være smokken med naturlig form og komfortblader. Ideell for nyfødte og ammede babyer fra md.


Nyfødte trenger ikke smokk, de har mer enn nok med brystet. De dier ofte fordi magen er liten og de blir fort sultne. Sammenlign tilbud på Smokk nyfødt i kategorien Babyutstyr fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Babyutstyr ved hjelp av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg