fredag 30. oktober 2015

Omgangssyke spedbarn

Barn som er yngre enn tre måneder gamle, får sjelden omgangssyke, men omgangssyke er farligst for små barn og eldre mennesker. Infeksjonen kan ramme alle aldersgrupper, men den er alvorligst hos små barn (hos spedbarn under måneder forekommer tarminfeksjon sjeldent). Omgangssyke hos barn skyldes som regel virus, og det aller vanligste viruset er rotavirus.

Viruset fører til akutt mage- og tarminfeksjon særlig . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Håndvask og andre hygienetiltak har begrenset effekt på spredning av rotavirus, og vaksinen er derfor den beste måten å beskytte barn mot rotavirusinfeksjon. Om du ammer gir du allerede babyen den beste medisinen du kan gi.

Erfaringer med baby mnd og omgangssyke? Omgangssyke, hvor lenge skal det vare da? Tips til baby med omgangssyke - Graviditet, spedbarn og babytiden. Jeg ville ihvertfall aldri drukket melk om jeg hadde omgangssyke.


Det viktigste er at barn får i seg væske, ikke nødvendigvis mat. Omgangssyke som gravid - Graviditet, spedbarn og. A3712BufretLignendeOfte begynner omgangssyke med kvalme, som følges av oppkast og diaré.


Alle aldre kan smittes av omgangssyke, men barn er ekstra utsatte. Oppkast og diaré hos barn oppstår som regel på grunn av en infeksjon i mage-tarmkanalen, og kalles ofte omgangssyke.

Her kan du se de ulike tegnene på dehydrering, dvs uttørring, hos barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg