onsdag 28. oktober 2015

B12 mangel

Mangel på vitamin Bkan skyldes utilstrekkelig inntak via kostholdet, eller redusert opptak av vitamin Bfra tarmen. B12-MANGEL: Det er svært viktig å oppdage og behandle de bakenforliggende årsakene til B12-mangel. Hvorfor trenger cellene i kroppen Bog folat?

Cellene i kroppens slimhinner byttes ofte ut. Det fører til at slimhinnene er ekstra følsomme for mangel på vitamin . BufretVitamin Bbehøves for mange av kroppens viktige funksjoner, blant annet i produksjonen av røde blodlegemer og cellenes energiomsetning. B12: Mangel på vitamin Ber svært vanlig, og risikoen er økende med alderen.

Men det finnes to svært ulike grunner til at denne typen . Kronisk B12-mangel er noe som rammer ganske mange, særlig eldre mennesker. Vitamin B12-mangel kan gjøre deg blodfattig. Det betyr at blodet ikke er i stand til å frakte oksygen rundt i kroppen så godt som det burde.


B12-mangel behandles vanligvis ved å gi B12-sprøyter annenhver eller hver tredje måned. Ved symptomer fra nervesystemet kan hyppigere injeksjoner være . Mange leger kaller Bmangel en stille epidemi fordi så mange sykdommer forverres av Bmangel uten at leger flest vet om det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg