tirsdag 20. oktober 2015

Sopp mellom fingrene

Candida albicans er en gjærsopp, og candidiasis er den vanligste typen soppinfeksjon i huden. Candida infeksjon i huden i overgangen mellom fingrene. Uavhengig av patogen sopp mellom fingrene viser en identisk bilde av hudlesjoner.

En svak rødhet mellom tærne (vanligvis og fingre), . Det du beskriver er ikke typisk for en soppinfeksjon. Det stemmer at man kan få soppinfeksjon som gir sprukken hud mellom fingrene og i . Hudutslett som forårsakes av sopp kan se svært forskjellig ut.

Det kan være kløende, tørr, flassende hud mellom tærne, eksem på hendene, væskende . Hvordan behandle en sopp infeksjon på fingeren. Sopp på fingrene kan føre til en infeksjon i huden rundt neglene og mellom fingrene eller en infeksjon av . Endelig er tinea manuum en soppinfeksjon på håndflaten og mellom fingrene på hånden. Det manifesterer seg som en skjellende utslett og er ledsaget av kløe . Tørr, sprukket hud mellom fingrene kan være forårsaket av flere faktorer. Du kan prøve å behandle det hjemme ved hjelp av over-the-counter behandlinger og .

En hudinfeksjon forårsaket av gjærsoppen Candida albicans. DD: Invers psoriasis, candidainfeksjon, seboréisk eksem, erytrasma (overflatisk infeksjon med corynebakterier i aksiller, lyske eller mellom fingrene).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg