tirsdag 20. oktober 2015

Vondt i halsen

Mellom 10- av pasientene som oppsøker lege med vondt i halsen, har infeksjon med . Vondt i halsen kan være så ille at man får problemer med å svelge. Man kan til og med få feber og hoste av det.

Her er det en del tips og kjerringråd mot vondt i . Karakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger. Du får vondt i halsen og det gjør vondt når du svelger. TILSETT LITT SALT I VANNET: Ved å grugle saltvann kan du redusere både slim og hevelse i halsen, som bidrar til at du blir kvitt bakterier .

Sår og vond hals er smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse, influensa eller halsinfeksjoner. I de fleste tilfeller skyldes det virusinfeksjon og . Når man er syk og har vondt i halsen, har man lyst til å svelge minst mulig. Da er det lett å bryte gode vaner med å få i seg nok vann og annen drikke i løpet av . Når man har vondt i halsen skyldes det som regel en forkjølelsesinfeksjon, men det kan også skyldes årsaker som røyk, tørr luft eller at stemmen er . Mange luftveisvirusinfeksjoner starter med halsesyke (vondt i halsen), men nesten alltid kommer andre luftveissymptomer etterhvert . Jeg har vondt i halsen, smerten vandrer rundt fra den ene siden til den andre.


Kjenner det også på siden av tungen, føler også at det er . Vondt i halsen og halssmerter kan være smertefullt.

Vondt i halsen kan skyldes en rekke diagnoser, bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg