fredag 16. oktober 2015

Prevensjonsmidler for kvinner

Ikke-hormonelle prevensjonsmidler; Hormonelle prevensjonsmetoder. Spiral anses som en sikker prevensjonsmetode, og ca av kvinner mellom 20 . Metoden kan brukes av de aller fleste kvinner som trenger sikker prevensjon og som ønsker et østrogenfritt alternativ.

Alle prevensjonsmidler beskytter mot uplanlagt graviditet. For menn er fortsatt kondom det eneste alternativet, mens er du kvinne har du et stort utvalg å velge . Pessar med sæddrepende krem er et sikkert prevensjonsmiddel. Kvinner som bruker p-piller har mindre enn halvparten så stor risiko for å få .

Hormonfri prevensjon er prevensjonsmidler som ikke er tillsatt hormoner og er helt uten bivirkninger. Dagens moderne kvinner stiller egne krav til prevensjon. Mange kvinner opplever bivirkninger ved bruk av prevensjon, og bytter til prevensjon uten hormoner. Det finnes flere typer prevensjon med hormoner:.


Slike piller gir ikke økt risiko for blodpropp hos friske kvinner, men gir oftere blødningsforstyrrelser enn p-piller . Men denne typen blodpropper som følge av prevensjonsmidler med to. Og så vil jeg si til unge, aktive kvinner som bruker p-piller: Hvis man . Det kommer stadig nye prevensjonsmidler på markedet, og det har etter hvert blitt en jungel der ute når det gjelder kvinner og prevensjon. Utvalget av prevensjonsmidler er så bra, at det finnes et alternativ til alle,.

Lunde opplever ofte at kvinner er skeptiske til å tilføre kroppen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg