onsdag 18. mai 2016

Brune tenner

Du drømmer om hvite tenner, og har kanskje bestemt deg for å droppe kaffen, brusen og røyken. Du pusser tennene dine regelmessig og går . Misfarging på tennene er noe mange opplever at de har.

Hjemmebleking av tennene er forbudt, men det finnes fremdeles en ganske enkel måte for å unngå brune tenner. Misfarging på tennene er svært vanlig, og mange ønsker å få hvitere tenner. Det finnes flere produkter man kan prøve for å få fjerne misfargingen.


Kaffe, te, rødvin, juice og bær setter over tid farge på tennene.

Tobakk er en av verstingene når det gjelder misfarging av tenner. Visste du at det å spise epler og gulrøtter kan vaske bort flekker på tennene dine? Eller at bakepulver kan slipe bort litt misfarging? I dag vet de fleste at kaffe og te misfarger tennene, men det finnes også andre ting som kan gjøre tennene mørkere.


Hvis likevel tennene bryter frem med brune flekker eller lignende i emaljen, kan barnet ha en emaljeutviklingsforstyrrelse. Ta i så fall kontakt med den offentlige .

Brune Tenner - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Men det er kun tannbørste og tanntråd som gjør at du får rene tenner, sier Hilde Aga til VG. Har nettopp oppdaget at flere av tennene til Daniel er blitt brune!


På fremsiden av tennene og spesielt på jekslene. SVAR: Hei Du forteller at kjæresten din har misfargede tenner på grunn av rusmisbruk. Og misfarging på tenner er jo noe man kan gjøre noe med. Jeg har to barn, en på år og en på år som begge har brunt belegg på tennene. Belegget begynner i overgangen mellom tannkjøtet og . Brun snø er like delikat som brune tenner.


Alt dette startet med tannstein, sier Terkelsen. Det brune du ser på tennene er tannstein. Hadde ikke denne hunden blitt behandlet ville den ha måtte trekke om . Sjekk at alle tennene er hele og at ta på de for å sjekke at ingen er løse. Hundens ånde skal normalt ikke lukte vondt.


Jeg ser at de har skrukket tannkjøtt og misfargede tenner. En ting er at snusbrukere får brune tenner, men de får også helt uopprettelige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg