mandag 23. mai 2016

Allergi medisin

Leukotrienantagonister demper virkningen av leukotriener som i tillegg til histamin bidrar til betennelse i slimhinnen ved allergi. Hvilken type allergimedisin som passer best for deg, kommer an på hva du er allergisk mot, hvilke symptomer du har, hvor sensitiv du er og hvor ofte du utsettes . Trøtthet kan være en bivirkning som følge av allergimedisin. Men det kan også komme av at du ikke blir korrekt behandlet. Allergimedisin helbreder deg ikke, men reduserer plagene dine. Målet med behandlingen er at du skal ha det best mulig med minst mulig bruk av medisiner.


Pollenallergi (høysnue) er en allergi mot pollen fra planter, gress og trær. Når personer med pollenallergi kommer i kontakt med bestemte pollentyper, aktiveres . Allergimedisinene bør brukes gjennom hele sesongen, også på dager med lite pollen. Vanlige typer allergimedisin: Antihistaminer: Ved allergi blir stoffet . Målet med behandlingen er at du skal ha det best mulig med minst mulig bruk . Nedenfor finner du en liste over de mest vanlige medisinene mot allergi.


Fagfolk uenige om medisin mot pollen-allergi. Apotekkjede: Du bør starte med nesespray eller øyedråper. Det viktigste i all allergibehandling er å unngå kontakt med det man ikke tåler.

Hvis du har behov for reseptfri behandling har Sanofi følgende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg