mandag 30. mai 2016

Prikker i huden

Da er det godt mulig du har hudsykdommen Kerastosis Pilaris - på folkemunne kjent som kyllinghu som fører til nupper og prikker i huden. CHERRY ANGIOMA: Disse røde prikkene øker med alderen. Det er de røde prikkene mange av oss har i huden.

Små røde eller lilla prikker i huden er ofte cherry angiomer, også kjent. Vorter er små utvekster i huden, som oftest kommer på hender, fingre . Cherry angiomer ses som små røde til lilla prikker i huden. De varier i størrelse fra noen få millimeter, til nær en centimeter.

Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og. Milier er hvite eller gule flate nupper i huden som ofte oppstår på panne, kinn, . Små prikker som klør, rare utvekster eller rø flassende hud – hva kan det være? Det blir små prikker på huden, som vokser, sprekker, gror litt, utvider seg og. Jeg lurte på om det er noen andre som har opplevd å få små røde prikker i huden? Disse prikkene blir der permanent og noen vokser og kan . Det er alltid en drøm, spesielt for kvinnelige medlemmer til å ha perfekt hud.


Hva skjer hvis du plutselig begynne å se røde flekker på huden? Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud?

Her finner du fakta og tips om babyens hud. Babyens hud kan lett bli irritert på steder der det . Saken er det at huden min er helt full av pittesmå prikker, det er ikke svarte, men det ser litt ut som en kvise men det er det . For en uke siden oppdaget jeg en kul på innsiden av huden, mellom låret og underlivet. Lichen planus: Kløende hudlidelse der man får kløende røde og lilla prikker i huden.


Rammer ofte håndleddene, men kan også ramme slimhinnene og neglene. Cherry angiomer ses som små røde prikker i huden og er ikke farlige. De kan fjernres raskt og effektivt med laser eller elektrokirurgi.


Hei, jeg har i den siste tiden (flere mnd) lagt merke til at jeg har massevis av bittesmå røde prikker på huden, spesielt på armene og . Har oppdaget små prikker (2-mm) i huden. De kjennes ikke utenpå huden, klør ikke, og blir ikke borte når . Prøv å trekke i huden over prikken, og se om prikken forsvinner. Hvis den ikke forsvinner, så er prikkene med høy sannsynlighet blo lr noe . SORTE PRIKKER er et svært vanlig problem, og dukker ofte opp på nesen. Alle har talg i huden som flyter rundt i talgkanalene, og smører .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg