torsdag 26. mai 2016

Solbriller barn

Stor test av solbriller til barn i Foreldre barn. Det er store forskjeller på kvalitet og pris på testens solbriller til barn. Behagelige solbriller med maksimal beskyttelse.

Solbriller er både mote og en viktig del av å beskytte øynene mot solens skadelig stråler. Vi anbefaler solbriller med mørke linser og god sidebeskyttelse. Kjøp Solbriller for barn hos SmartBuyGlasses.


Alle barnesolbriller er UV400-beskyttende.

Alle designersolbriller fra Sunglasses Shop sendes med . Finn solbriller til barn i alle farger og fasonger. Solide plastsolbriller, pilot solbriller, wayfarer solbriller og mye mer. Alle smører barna med solkrem, men hva med øynene?


Barns øyne er mer utsatt for uv-stråler, så husk å beskytte barnet ditt med solbriller - synsam. Solbrillene i barnestørrelse og briller med god kvalitet til ditt barn finner du hos Fjellsport. XXL har et stort utvalg av Sykkel og sykkelutstyr til barn og voksne. Populære produkter i Solbriller Novena Testvinnende Multisportbrille, 49-.


Barnebriller er spesielt utviklet for å sitte godt på et barns ansikt, tåle hard håndtering og et aktivt liv.

Hos Specsavers får du komplett barnebrille fra 39-. Barns øyne har lite beskyttelse mot sollyset og det er viktig med solbriller som filtrerer bort de skadelige UV strålene . Solbriller til barn er laget i en størrelse som også passer barnas hode. Og de kommer selvfølgelig også i pene farger og med morsomme motiver som barna . Barn trenger gode solbriller med minst like god beskyttelse mot skadelige UV-stråler som foreldrenes solbriller. Barns øyne er fortsatt under utvikling og er derfor . Testen viser at HM-briller til svenske kroner beskytter like godt mot UV-stråling som Tom. Derfor er gode solbriller ekstra viktig for barn.


Voksne er ikke flinke nok til å bruke solbriller, men enda færre setter solbriller på barna når skyene fordufter på himmelen. HM bruker informasjonskapsler (”cookies) til å gi deg en best mulig shoppingopplevelse. Hvis du fortsetter å bruke våre tjenester, anser vi at du er enig i . Solbriller er selvfølgelig et viktig tilbehør selv for de minste når solens stråler lyser og kan skade. Våre solbriller for barn er mer holdbare enn f. Tøffe, solide og funksjonelle solbriller for barn og junior.


INTERSPORT - Din råeste sportsbutikk på nett! Visste du at solfaktor angis på ulike måter i solbriller, kremer og klær? Finn ut hvordan du best beskytter ditt barn mot skadelige UV stråler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg