tirsdag 10. mai 2016

Bmi kalkulator kvinne

Ved hjelp av vår unike kaloriberegner kan du også finne ut hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag, avhengig av ditt . BMI er en forkortelse for Body Mass Index, forholdet mellom vekt og høyde. Fyll inn vekt og høyde i kalkulatorene og finn din BMI.

Lenger ned i artikkelen kan du også regne ut midje-hofte-ratioen din. KMI er også kjent som BMI (body mass index). I kalkulatoren vises normalområde og vektkategori i forhold til angitt kjønn og alder.


BMI-kalkulatoren passer for både kvinner og menn og måler din BMI på en svært enkel måte.

Sjekk og finn din BMI med en gang ved å fylle ut feltene under for . BMI er en internasjonal indeks som sier noe om forholdet mellom høyde og vekt. Ta vår BMI-test og sjekk hvordan du ligger an. Regn ut BMI-en din1; Fastsett målet ditt2; Din fase3; Lagre informasjon4; Lag en måltidsplan5. BMI er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt. En BMI-kalkulator kan brukes av voksne som er gjennomsnittlig eller lite muskuløse.


Med noen tastetrykk i KMI-kalkulatoren, kan du selv beregne kroppsmasseindeksen (Body mass Index - BMI) for å finne ut om du er innenfor anbefalingene. En normal fettprosent for kvinner vil ligge mellom 20-, mens det for menn vil være noe lavere mellom 12-. For menn og kvinner fra år og oppover:.

Legg inn nåværende vekt, høyde og ønsket vekt, så får du vite din BMI og når du. Din BMI (Body Mass Index) er 1og det innebærer at du er undervektig. Ny formel for å måle BMI skal være mer presis. Formelen ble funnet opp på 1840-tallet, før kalkulatoren, når en formel måtte være veldig . Hvis du er mann og har en livvidde på centimeter, eller kvinne med. Legger vi inn målene hans i BMI-kalkulatoren viser den at han har en . Sliter du med noen kilo for mye som du rett og slett ikke klarer å få slanket bort.


Du er ikke alene, det har blitt svært typisk å slite med dette. En ting som derimot er sikkert er at kvinnekroppen og vekten. KMI eller på engelsk BMI - body mass index.


For kvinner øker risikoen ved cm, og er betydelig økt ved en . Heller ikke gravide eller ammende kvinner, skrøpelige og stillesittende eldre. Bare skriv inn din høyde og vekt i BMI Kalkulator, klikk på engelsk eller Metrisk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg