torsdag 26. mai 2016

Lavt stoffskifte årsaker

Tyreoiditt er en betennelse i skjoldkjertelen (tyreoidea). Det kan være ulike årsaker og former for tyreoiditt. Tilstanden kan gi både forhøyet og for lavt stoffskifte.

Tristhet, tiltaksløshet, økt søvnbehov og forstoppelse er bare noen av symptomene på lavt stoffskifte. I de fleste tilfeller skyldes lavt stoffskifte en kronisk betennelse i skjoldbruskkjertelen. Dette er en såkalt autoimmun sykdom, der . For dager siden - I global sammenheng er jodmangel viktigste årsak til lavt stoffskifte.

Skjoldbruskkjertelen må ha jod for å kunne lage tyroksin. Lavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap. Han mener det må forskes mer på årsaker til økning av anti-TPO. De viktigste årsaker til for lavt stoffskifte er: Kronisk betennelse i skjoldbruskkjertelen, benevnes også Hashimotos thyreioditt; Følge av tidligere operasjon pga. Noen ganger er det nødvendig med tester for å utelukke årsaker til sykdommen.


Enkelte kvinner får lavt stoffskifte etter fødselen. STOFFSKIFTE: Det man med sikkerhet vet om årsaker til både lavt stoffskifte og høyt stoffskifte, er at gener spiller en vesentlig rolle for hvem . Har jo symptomene på lavt stoffskifte, men kan jo sikkert være MANGE andre årsaker. Er en gutt på år og er det ikke litt rart at jeg skal få denne diagnosen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg