mandag 23. mai 2016

Lillestrøm helsebygg

Den offentlige tannhelsetjenesten - Lillestrøm tannklinikk. I Romerike Helsebygg finner man alt man trenger innen helse - under . BufretLignendeVi holder til i nye lokaler i 2. Helsebygget Legesenter er et privat legesenter. Det er ca 4p-plasser tilknyttet Romerike Helsebygg.


Plassene befinner seg innendørs i et parkeringhus i kjelleren, og utendørs i tilknytning til . Ortopediteknikk sin avdeling i Lillestrøm ligger i Romerike Helsebygg.

Romerike Helsebygg er norges største helsehus med nermere 5helsearbeidere under . Linstow AS overtok Romerike Helsebygg i 2011. Romerike Helsebygg ligger i Lillestrøm og er Norges største helsehus som tilbyr forskjellige tjenester innen . Apoteket er samlokalisert med Legevakten på Lillestrøm og har åpent alle dager i året (også helligdager 12:- 18:00). Romerike Helsebygg Dampsagveien 20Lillestrøm.


Psykoterapi for barn, ungdom, voksne, par og familier i Lillestrøm. Romerike Helsebygg ligger sentralt i Lillestrøm og er nærmeste nabo til togstasjonen og bussterminalen. Gode parkeringsmuligheter både utenfor bygget og i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg