tirsdag 10. mai 2016

Hva er kviser

De fleste opplever kviser, eller acne som det også kalles, i ansiktet, på ryggen og på brystet. Vi har spurt hudlege ved Rikshospitalet i Oslo, Ole Fyrand! En kvise oppstår hvis en pore i huden blir tettet igjen, slik at fettstoffer hoper seg opp . Lær deg mer om kviser og akne - en vanlig hudsykdom som rammer nesten alle tidlig og kommer av betennelse i talgkjertlene. Etter å ha tatt en prat med Cosmopolitan, kom han frem til en oversikt over de forskjellige sonene, og hva kvisene i de forskjellige sonene . Ifølge kinesisk medisin røper kvisene hva som skjer på innsiden av kroppen.


SIDE2): Kviser og akne er et vanlig problem, men ikke alltid like lett å få bukt med.

Sunn hud handler om en sunn kropp, i tillegg til hudpleie . Det er så vanlig at det kan regnes som en naturlig del av puberteten. Her kan du lese mer om hva som egentlig skjer . Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Acne vulgaris eller kviser er en svært vanlig hudlidelse som rammer nesten alle unge tidlig i puberteten. Akne (kviser) er en betennelse i talgkjertler i huden, først og fremst lokalisert i ansikt og på øvre del av overkroppen. VET DU HVA KVISENE DINE BETYR: Kvisens plassering kan fortelle deg mer enn du tror.


ALT OM KVISER: Hvorfor får du kviser og hva kan du gjøre med dem? Mange sliter med kviser og urenheter, også i voksen alder. Dersom du er en av dem som har opplevd at en enorm, illrød kvise med gul tupp plutselig popper opp midt i fleisen, så vet du nøyaktig hvor . Men kviser på bestemte deler av ansiktet kan faktisk være et symptom på noe helt annet enn. Hva gjør du når samlivsbruddet havner i retten?


Visste du at du ved å klemme på kvisene, selv når de er modne, kan gi deg stygge arr og. Akne er en svært vanlig og plagsom tilstand som påvirker hudens glans og som vises på utsiden av huden gjennom røde . I en engelsk undersøkelse har forskere funnet ut at ungdom vet lite om hva kviser skyldes. Noen trodde til og med at det har med hvor ofte du . Hvis porene i huden blir tette, kan talg i huden hope seg opp.


Da kan det oppstå en betennelse i talgkjertelen, og det er dette som kalles en . Bilde av akne Vis større bildeKviser eller akne (acne vulgaris) er nok den mest alminnelige hudlidelsen. Nesten alle unge får kviser i puberteten . I tillegg til renseprodukter og fuktighetskremer finnes det også .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg