tirsdag 24. mai 2016

Gode ørepropper

PSBs første ørepropper har en større og frodigere klang enn vi er vant med. Vellydende hodetelefoner til mobilen som alle har råd til. Vi tester åtte hodetelefoner til en femhundrelapp.

Gode ørepropper gir bedre ly bedre komfort og sparer hørselen din. TV Hjelper deg har testet hvilke av proppene til rundt 5kroner som er . Lyd Bilde har sammen med TV hjelper deg testet ørepropper som skal kunne slå de som. Pluss: Bra passform og gode å ha på lenge.

Hvilke ørepropper er best til løping og sportsbruk? De beste treningsøreproppene er også gode å ha på seg og enkle å bruke under . Batteritiden er dessuten gode åtte timer, og lading gjøres enkelt i en microUSB-port på fjernkontrollen. Det vi kanskje er mest skeptiske til er . TEST: Bose QuietComfort 20i støykanselerende ørepropper20. Dette er søvn-øreproppene du alltid har drømt om15.


BufretLignendeØrepropper og hørselvern fra HLF (Hørselshemmedes Landsforbund). Støtt en god sak og kjøp hørselvernet ditt her! Spaceworld Soundgarden forhandler kvalitetsmerker innen høyttalere, hjemmekino, stereo, TV, hodetelefoner, kabler og mye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg