tirsdag 31. mai 2016

Behandling gonore

Noen av symptomene er gul eller grønnlig utflod eller at det svir når du tisser. Gonoré er en seksuelt overførbar sykdom som skyldes Neisseria gonorrhoeae. Gonoré forebygges ved bruk av kondom og behandles med antibiotika.

I Norge har standardbehandling for ukomplisert urogenital gonoré fram til nå vært et kinolonpreparat. Gå til Behandling - Gonoré behandles med antibiotika. Pasienten må avstå fra sex til det foreligger én negativ kontrollprøve.


Ubehandlet gonoré kan blant annet føre til nedsatt evne til å få barn.

Hvis gonoré blir behandlet hurtig, blir du frisk uten at sykdommen får følger. Hos en kvinne kan gonoré spre seg til egglederne og etterlate arr, som gir økt risiko . På verdensbasis er det nå flere tilfeller av gonoré enn av klamydia. I nye europeiske retningslinjer for behandling av gonoré anbefales en . Diagnosen er likevel viktig å stille, fordi behandling kan forhindre sterilitet. Gonoré er en infeksjon som smitter ved seksuell kontakt. Infeksjonen er vanligvis lett å behandle, men ubehandlet kan den gi alvorlige helseproblemer.


Behandling av ukomplisert gonoré: Ceftriakson 5mg. Legemiddelbehandling: Ukomplisert gonoré før dyrkingssvar.

Ved mistanke om gonoré skal behandling gis før dyrkingssvar foreligger. Vi sender hurtig ut din behandlingspakke. Du kan betale med faktura etter mottak av medisinen. Dette kan medføre blindhet hvis barnet ikke får behandling.


Tidligere var medfødt gonoré den vanligste årsaken til blindhet i den vestlige verden. Standardbehandling for ukomplisert urogenital gonoré har vært engangsdose med kinoloner. Gå til Hvordan behandles gonore - Antibiotikabehandling tar knekken på gonore.


Gonoré kan smitte til urinrør, skjede, anus og hals. Uten behandling varer den smittsomme perioden i 3–måneder. Det er viktig at kvinner får behandling for gonoré, siden ubehandlet gonoréinfeksjon kan føre til sterilitet, kroniske smerter i bekkenet eller . Gonoré er en kjønnssykdom som skyldes betennelse med bakterier i urinveiene og. Bekkeninfeksjon: Ubehandlet gonoré kan gi bekkeninfeksjon hos kvinner og dermed.


Diagnostisering og behandling av gonoré er viktig for bekjempelse av . Har vært behandlet etter Gonoresmitte nedentil og hadde de typiske symptomene for Gonore.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg