onsdag 11. mai 2016

Utslett på magen barn

Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling. Her er en oversikt over noen av de vanligste utslettene som kan oppstå hos spedbarn og barn. Utslett er en av de vanligste årsakene til at foreldre tar med barnet sitt til legen.

Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt. Han har et par dager röde prikker på magen og skuldrene.


Min sønn på mnd har utslett på magen og ryggen.

Utslett i ansiktet hos barn dreier seg ofte om infeksjonssykdommer. Utslettet kan være del av en barnesykdom, et ledd i en barnesykdom eller det kan være et eksem. Gutt på år som har noe kviselignende utslett. Begynte med noe som lignet en kvise på venstre side av magen litt.


Dette er en oversikt over noen vanlige utslett og hudforandringer som kan opp- stå hos små barn . Typisk for utslettet er at barnet har alle stadier av utslettet på kroppen samtidig. Barn som er svært plaget av kløe kan ha hjelp av kløestillende middel for eksempel såkalt ”hvitvask” som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg