mandag 23. mai 2016

Tannbleking apotek

For hvitere tenner og effektiv behandling av misfarging og flekker. White Instant tannbleking for bleking av tenner hjemme. Profesjonelt kit til hjemmebruk for raskt hvitere tenner, uten blekemidlet hydrogenperoksid.


Han understreker dessuten at produktet kun selges på apotek, og har års aldersgrense. White ble først introdusert for det norske markedet i . Vi har testet tannbleking til hjemmebruk. Nå finnes også BeconfiDents tannbleking på apoteket.

Dual Foam Naturlig tannbleking selges fra juli på utvalgte apotek i Sverige. Alle produktene som ble testet, kan fås kjøpt på norske apotek eller. Ifølge norsk lov er det nemlig forbudt å selge tannbleking med mer enn 0 . Dette er side for kommentarene på kjerringrådet om Tannblekning.


Noen som har prøvd hydrogenperoksid oppløsning fra apoteket, er ikke det bedre enn å . Det eneste du trenger for denne behandlingen er en pakke aktivert kull som du kjøper på apoteket. Jeg har brukt tannbleking i flere år fra tid til annen og da har jeg. Fås kjøpt på apotek, og koster rundt 50-, den beste jeg brukt, også iser det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg