mandag 16. mai 2016

Bmi måler

BMI er en forkortelse for Body Mass Index, forholdet mellom vekt og høyde. Ved hjelp av vår unike kaloriberegner kan du også finne ut hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag, avhengig av ditt . Sjekk din BMI og hvilken vektklasse du tilhører.

BMI (Body Mass Index) eller KMI (kroppsmasseindeks) er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt. BMI-kalkulator viser om en person er over- eller . Med KMI-kalkulatoren fra Apotek kan du selv beregne din kroppsmasseindeks (Body mass Index - BMI). Fyll ut feltene og se hva din kroppsmasseindeks er.

KMI er også kjent som BMI (body mass index). I følge de nye Nasjonale faglige retningslinjer for veiing og måling i helsestasjons- og skolehelsetjenesten . BMI-kalkulator - Går det litt for lenge mellom treningenen dine, og spiser du litt for godt? Undervekt; Normalvekt; Overvekt; Fedme grad I; Fedme grad II; Fedme grad III. Ny formel for å måle BMI skal være mer presis. Ernæringsfysiolog mener likevel det er vesentlig å kombinere med midjemål for å få en sikrere . Fyll inn vekt og høyde i kalkulatorene og finn din BMI.


Lenger ned i artikkelen kan du også regne ut midje-hofte-ratioen din. BMI står for kroppsmasseindeks (engelsk Body Mass Index) og gir et mål for mengden kroppsfett.

BMI er en statistisk måleenhet basert på en persons kroppsvekt og høyde. BMI måler ikke kroppssammensetning, men er en måleenhet som . For å få en rask indikasjon på om du er overvektig er en BMI kalkulator er det riktige verktøyet. Ved Body Mass Index (BMI), kan du raskt få et svar hvis du er . Find din Idealvægt og Body Mass Index med bmitest. Her kan du læse om BMI (Body Mass Index) og beregne dit BMI tal.


Body Mass Index (BMI) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som viser balansen mellom. For å få en helt korrekt indikasjon måles fettinnholdet i blodet. Beregn din BMI (Body Mass Index) - Din BMI eller Body mass index er det som. KMI er et uttrykk for vekt i forhold til høyde og er lik vekten delt på kvadratet av høyden.


For eksempel vil en person som måler m og som . Og ikke bare det: BMI måler ikke beinmassen. Det vil si at en person med beinskjørhet (osteoporose), som har større midje og mer kroppsfett . Personvekt som måler kroppsfett, kroppsvæske, muskler, kroppsvekt, benbygning, Kcal og BMI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg