onsdag 11. mai 2016

Utslett bak øret

ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er. Typisk starter det bak ørene, for så å spre seg nedover halsen, . Hvor mange av oss har opplevd et utslett bak ørene? Dette utslett er vanligvis en klage, sjelden med åpenbare årsaker, forlater mange i tanke og nysgjerrighet.


Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p rer. Seboreisk ekseFlasseksem er en vanlig årsak til gjentagende tørt utslett bak ører. Kløe og flass kan forekomme i hodebunnen, spesielt bak ørene og i den ytre øregangen, sammen med utslett på albuer og knær.

Utslett: Meslinger gir oftest lyserøde prikker som gjerne starter bak ørene. Utslettet sprer seg videre til resten av kroppen samtidig som prikkene skifter farge til . Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser. Utslettet kan også en sjelden gang sees i panne, øyenbryn, bak ører, rundt . Atopisk eksem er et rødt, nuppete og kløende utslett, og det er flest barn som får det.


Kløende, rødt utslett bak + på ørene og i nakken, mnd skrevet i Skravlesiden: Noen som vet hva dette kan være? Forekommer også på pannen, i øyebrynene, bak ørene, i ytre øregang, ved basis. Eldre: Skarpt avgrenset utslett i hudfolder, armhuler, lyske, submammilært, . Har nå også fått utslett bak hvert øre som har nå vart i ca.

Jeg var for år siden hos hudlege etter anvisning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg