mandag 16. mai 2016

Paracet og gravid

GRAVID OG PARACETAMOL: Paracet er fortsatt anbefalt førstevalg når det er behov for smertelindring eller febernedsettende i svangerskapet. En undersøkelse har vist at gravide som bruker medisiner med paracetamol har en noe økt risiko for å føde gutter med misdannelser i kjønnsorganene. Paracetamol kan du ta, så lenge du følger doseringen.

Virkestoffet paracetamol finnes blant annet i Paracet, Pinex og Panodil; Virkestoffet . Det er blitt regnet som trygt at gravide kvinner bruker smertestillende som Paracet og Pinex mot hodepine og feber, og at dette ikke skader . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Pamol, Panodil, Paracet, Paracetamol og . Er dette er trygge medisiner for gravide og ammende. Er paracet og graviditet en dårlig kombinasjon? Hvor forsiktige er dere gravide med paracet? BufretLignendeTre år gamle barn hadde atferdsproblemer og dårligere grovmotorikk fordi mor spiste paracetamol i mer enn fire uker under graviditeten.


Gravide kan ta paracet gjennom hele svangerskapet innenfor anbefalte doser på pakningen. Jeg er gravid i uke og har ligget rett ut med kraftig infulensa og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg