onsdag 11. mai 2016

Bli gravid

Da bør du sjekke om du gjør alt riktig for å sikre at spiren sitter. Det er mulig å bli gravid etter å ha hatt ubeskyttet sex i første fruktbare fase, men. Et normalt fruktbart par har omtrent en femtedels sjanse for å bli gravide hver .

Selv om du og partneren din har vært flinke og aktive er det bare en av fire som lykkes i å bli gravid den første måneden. Hvordan bli gravid fort og enkelt uten stress og mas. For mange par tar det lang tid å bli gravid.


Bare en av fire lykkes i å bli gravide den første måneden de prøver.

Visste du at det er flere ting man selv kan gjøre for å øke sjansen for å bli gravid? Det er mye som skal klaffe for å bli gravid. Dersom du er på søken etter tips til hvordan du blir gravid er du på rett sted - Spiren Fertilitetsklinikk. Noen tips og triks kan uansett være lurt å vite om, slik at du kan . Har man mye sex, øker det lysten også, og dette stimulerer igjen . Tipsene om hvordan man kan bli raskere gravi går ikke bare på hvor ofte og hvordan man skal ha sex.


Mogsta som har født seks barn selv, legger til at det kan være lurt å ikke stresse med å bli gravid - selv om hun har forståelse for at det kan . Mine barn kommer ikke til å stirre fremmede i senk. De kommer heller ikke til å be om ketchup på all mat eller spise buser.

Vi har samlet triksene som skal gjøre det lettere å bli gravid. Opprettet av Anonym bruker , Oct 2013. Dersom målet er å bli gravi er det enkelte stillinger som er bedre enn andre. Er du sååå klar for å bli gravi men vet ikke når du skal slå til? Det er faktisk et par triks som kan være verdt å forsøke . Eller har du allerede prøvd en stun og vil finne ut hvordan du kan bli gravid litt raskere?


Det beste er om du også unngår å drikke alkohol mens du forsøker å bli gravid. Alkohol kan redusere fruktbarheten og øke risikoen for spontanabort. Har du en uregelmessig syklus, så må du telle fra første mulige dag du kan bli gravi og helgardere fram til siste mulige dag. Enten dere kun i første omgang ønsker å sjekke hvordan det står til med fruktbarheten, eller dere tror eller vet dere er i behov for hjelp til å bli gravi har vi et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg