torsdag 12. mai 2016

Flåttmiddel hund

Sjekk dyret ditt for flått daglig, dersom det ferdes i flåttområder. Snarveier: Flåttbitt hos hund og katt; Flåttmiddel til hund og katt; Når bør du kontakte veterinær? Ny medisin gjør hunden din giftig for flåtten. Et nytt medikament gjør hunden giftig for flåtten.


LES OGSÅ: Flåttmiddel dreper katten din . Til behandling og forebygging av loppe- og flåttangrep hos hunder. Prac-tic 5mg påflekkingsvæske til hund er et reseptfritt legemiddel som inneholder . Du får kjøpt flåttmiddel til hund uten resept på apoteket. Til katt og andre dyr må du ha resept fra dyrlege. Det finnes også halsbånd som har en virketid på 5-8 . Det mest effektive er å gå igjennom hunden og kattens pels daglig og fjerne flåtten - i kombinasjon med et veterinærmedisinsk flåttmiddel.


Gjennom å visitere hunden og katten din og bruke flåttmiddel minimerer du risken for at hunden din får flåttborne sykdommer. Da har jeg testet det nye flåttmiddelet til hun Bravecto, og det hadde en overraskende bra effekt. Nå er det kommet tabeletter som skal beskytte hunden mot flått. Hun undestreker at midlet ikke er giftig for hunden.


Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Mange hundeeiereer ikke klar over at førstehjelp også kan utøves på dyr. I en kritisk situasjon kan førstehjelp være avgjørende for om hunden overlever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg