tirsdag 17. mai 2016

Hva er fibromyalgi

Fibromyalgi betegnes som et smertesyndrom (syndrom = en samling med symptomer og tegn). For å forstå fibromyalgi er det viktig å ha kunnskap om hva smerte er. Smerte er et sanseinntrykk som hjernen oppfatter etter å ha fått signaler fra .

Fibromyalgi er et utbredt helseproblem som preges av vedvarende smerter. Hva er symptomene på fibromyalgi og hva kan du selv gjøre med det. Vår nevrolog og naprapater på A Klinikken har lang erfaring med . Den faktiske årsaken til fibromyalgi er ukjent. Flere faktorer, herunder stress, depresjon og dårlige sosiale forhold kan spille inn. Fibromyalgi er vanskelig å diagnostisere, vanskelig å behandle og.


Hva slags diagnose du får handler ofte om hvilken lege du kommer til. En person kan ha tilstanden over tid uten å vite det. Det begynner gjerne med smerter på et bestemt sted. I begynnelsen er det ofte slik at disse . Da kan du være rammet av fibromyalgi, en kronisk smertetilstand i muskler og skjelett.


Fibromyalgi er en revmatisk sykdom i gruppen bløtdelsrevmatisme. Fibromyalgi kjennetegnes gjerne ved langvarige muskelsmerter som vandrer .

MAN VET LITE OM FIBROMYALGI: Leger og annet helsepersonell vet i dag lite om hva slags behandling som er best for fibromyalgipasienter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg