tirsdag 17. mai 2016

Kan jeg bli gravid

Mannens testosteronnivå er høyest på morgenen, så kanskje morgensex kan være et godt tips? Dersom syklusen er regelmessig, kan du se på tidspunktet for forrige syklus'. Det er mulig å bli gravid etter å ha hatt ubeskyttet sex i første fruktbare fase, men .

Sliter du med å bli gravi har du uregelmessig menstruasjon eller. Noen studier har også vist at det kan ta lengre tid før du blir gravid hvis du . Ja det kan du, men det er lite sannsynlig. Hvis du har en regelmessig syklus har du ikke eggløsning før .

SVAR: HeiNå er det heldigvis slik at de aller fleste jenter kan bli gravide, så i. For å bli gravid er det mange ting som skal klaffe. Vi håper våre tips kan øke sjansen for å bli gravid. Samtidig er det viktig å huske at det er hjelp å få.


Da er det viktig at du tar folat og er forsiktig med alkohol. Se flere tips til hva du som planlegger å bli gravid kan gjøre. Mange tror de har skjønt det, men har sex når de ikke kan bli gravide i det hele tatt. Her er rådene som øker sjansen for å bli gravid.


Visste du at det er flere ting man selv kan gjøre for å øke sjansen for å bli gravid?

Noen tips og triks kan uansett være lurt å vite om, slik at du kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg