torsdag 26. mai 2016

Hvitere tenner

Tennene våre misfarges naturlig når vi blir eldre. Men det er også visse matvarer, drikker og til og med tannpleieprodukter som kan gjøre at . Den gode nyheten er at jeg har fire enkle måter å få hvitere tenner og noen tips hvordan du kan forhindre misfargede tenner i fremtiden.

Da jeg var på kafé med venninnen min i går synes hun at tennene mine var blitt så hvite. Som en kaffeelsker har jeg bleket tennene mine flere . Hvitere tenner er det mange som ønsker seg. TV hjelper deg har testet fem forskjellige produkter som lover å gi deg hvitere tenner.

Noen av dem gir løfter om opptil åtte nyanser hvitere . Det kan være betydelig bedre å undersøke gamle, utprøve husmorsmetoder når du vil ha hvitere tenner. God morgen dere, savner virkelig sommeren når jeg ser tilbake på dette bildet. Det er ikke alltid nødvendig å bleke tennene for å få et hvitere resultat. Her får du tips av tannpleier som forebygger misfarging av tennene og . Alle testpersonene fikk mer eller mindre synlig hvitere tenner etter hvert, men dette tok sin ti og det lønner seg å være tålmodig. Hvite Tenner er størst på produkter innen tannbleking for hjemmebruk i Norge.


Få hvitere tenner trygt, kjapt og rimelig. TEST AV TANNKREVi har testet åtte ulike tannkremer som alle påstår at de gir hvitere tenner.

Siden tennene gulner naturlig etterhvert som vi blir eldre, gjør hvite tenner at vi ser yngre ut. Mange har derfor bleket tennene kritthvite, men nå . Hvite tenner raskt og sikkert med tannbleking fra Dentway. Vi garanterer at du blir fornøyd med vår unike formel for hvitere tenner!


Tannbleking er en prosedyre som gir lysere tenner og som bidrar til å fjerne flekker og misfarging. Colgate tilbyr artikler om bleking av tenner, inkludert . Her får du gode tips til hvordan du kan få hvite tenner med bakepulver. Tannbleking er inn for tiden, og her får du en god løsning.


Men mengden er for liten til å ha noen blekende effekt av betydning for tennene. Tannpastaene med såkalt whitening-effekt gir deg ikke hvitere tenner, forteller . For hvitere tenner og effektiv behandling av misfarging og flekker. Misfarging på tennene er svært vanlig, og mange ønsker å få hvitere tenner.


Det finnes flere produkter man kan prøve for å få fjerne misfargingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg