tirsdag 31. mai 2016

Hva er lungebetennelse

Lungebetennelse er en betennelse i lungevevet som følge av en infeksjon med bakterier eller virus. BufretLignendeSymptomer på lungebetennelse; Dette kan du selv gjøre; Behandling av lungebetennelse; Er det nødvendig med vaksine? Ved lungebetennelse som skyldes bakterier brukes antibiotika, vanligvis i 7-dager.

Hva slags antibiotikum som velges er avhengig av hvilken type bakterier . Lungebetennelse (pneumoni) er en infeksjon i lungevevet. Den kan skyldes enten bakterier, virus eller sopp. Legen kan også ta blodprøver for å klarlegge diagnosen og eventuelt finne ut hva slags bakterier som har gitt deg lungebetennelsen.

Lungebetennelse, betennelse i lungevevet. Betegnelsen brukes vanligvis om betennelser forårsaket av infeksjon med mikroorganismer som . Lungebetennelse er en betennelsesprosess i selve lungevevet. Betennelsen skyldes en infeksjon med bakterier, virus eller sopp.


Ubehandlet kan en lungebetennelse være svært farlig, og det er derfor viktig å oppsøke lege om du mistenker at du har lungebetennelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg