mandag 30. mai 2016

Omega 3 fisk

Møllers Omega fisk er små geléfisk med kjempegod fruktsmak. Produktet inneholder den samme sunne omega-og vitamin D som flytende . Sju fiskepinner gir samme mengde marin omega-som en munnfull laks.

En god laksemiddag kan dekke omega-behovet for hele uka. Omega-er en gruppe livsnødvendige fettsyrer som kroppen er avhengig av for å fungere optimalt. Fet fisk og tran er våre viktigste kilder til . Det er ikke bare fet fisk som gir omega-3.

Ny forskning viser at også mager fisk, som torsken, gjør at vi får i oss omega-3-fettsyrer. Det er ikke bare fet fisk laks, ørret og makrell som gir kroppen omega 3. Som regel får vi for lite fisk i oss og burde derfor spise mer både som pålegg og til middag. Folk i alle aldre bør få i seg til gram omega-fra fisk hver dag. Kjøp Möller's Omega-Fisk stk og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.


Mens fet fisk er kjent for omega- så er det mye jod i mager fisk som f. Det finnes mye å velge mellom av både nydelig fisk og sjømat! De tre lange omega-fettsyrene kaller vi marint omega- og disse finnes nesten utelukkende i fisk og annen sjømat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg