mandag 30. mai 2016

Når bli gravid

Mannens sæd kan overleve i opptil seks dager i kvinnens fruktbare sekret, men det er mest realistisk at den overlever i en til tre dager. Kroppen endrer seg i løpet av syklusen, og blir du kjent med kroppen din, vil du også kunne skille de ulike fasene fra hverandre, og også finne fram til når . Når er det størst sjanse for å bli gravid?

Du er mest sannsynlig å bli gravid hvis du har sex en eller to dager før eggløsning. Så, hvis du ikke aktivt prøver å bli gravi er det alltid tryggest å bruke sikker prevensjon når du har sex, uansett når det er i løpet av syklusen. Med vår eggløsningskalkulator kan du enkelt regne ut når du har størst sjanse for å bli gravid. Du trenger kun å taste inn første dag i siste menstruasjon og a.

Enkelte hevder at man ikke bør ha for hyppig sex når man ønsker å bli gravi fordi mannens sædmengde avtar dersom han har har utløsning . Mange tror de har skjønt det, men har sex når de ikke kan bli gravide i det hele tatt. Her er rådene som øker sjansen for å bli gravid. Det betyr jo, når du er så regelmessig, at det er 14-dager ETTER første.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg