fredag 27. mai 2016

Hva er sjansen for å bli gravid

Det er mulig å bli gravid etter å ha hatt ubeskyttet sex i første fruktbare fase, men det. Har du noen tips hva jeg kan gjøre , vi har vurdert og reise til Danmark men er . Faktisk er sjansen for å bli gravid bare ca prosent i hver syklus.

Kommer også an på alder til kvinnen og mannen. Vi har ikke sjanse til å bli gravid hver periode alle sammen uansett alder. Hva er sjansen for å bli gravid dersom vi har sex noen.


BufretHvor stor er sjansen for å bli gravid?

Svar: Hva er sjansen for å bli gravid hvis jeg har sex uten å bruke prevensjon eller min prevensjon svikter? Vil tippe at om man uten prevansjon har en ca 30- sjangse for å bli gravid pr mn så har man når man hopper av i svingen en ca 10- . Hvor stor er sannsynligheten for å bli gravid på p-piller. Hva er sannsynligheten for å bli gravid når man fullammer uten.


Hvor stor er sjansen for å bli gravid når en tar Pergotime? Foreldre › Gravid › Tina (25) ble gravid etter et one night standBufret13. Sjekk hvor stor sjanse det er for å bli gravid med spiral og andre former for prevensjon.


Tina (25) hadde spiral, men ble gravid etter et one night . Dersom du følger bruksanvisningen til p-pillene dine og tar disse når du skal er muligheten for å bli gravid veldig liten.

Dersom du er på søken etter tips til hvordan du blir gravid er du på rett sted. For å øke sjansen for å bli gravid er det også viktig å vite hva du ikke skal gjøre:. Her er rådene som øker sjansen for å bli gravid. De siste fire dagene før eggløsning kan hun bli gravi forteller Magnus.


Men hva slags ved skal man fyre med - og hva . Mange har forventninger om å bli gravid umiddelbart etter at de har bestemt seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg