onsdag 28. desember 2016

Antibiotika sopp

Pågående eller nylig gjennomgått kur med antibiotika; Fuktighet i skrittet, som. Hvis du er usikker på om du har sopp, bør du derfor gå til lege. Når disse bakteriene drepes, får soppen .

Dette skjer ofte etter en antibiotikakur, for da drepes alle bakterier i skjeden, og dermed får candidasoppen fritt spillerom. De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Som regel skyldes infeksjonen en oppblomstring av gjærsoppen Candida albicans, som finnes . Ofte skjer dette etter en antibiotikakur.

Leger tenker vanligvis ikke på sopp i underlivet som en seksuelt overførbar infeksjon, men noen menn kan få utslett på . Soppinfeksjon i munnen kjennetegnes vanligvis ved svie og ubehag i munnhulen, men noen pasienter har lite plager. Et kjempegodt råd: melkesyrebakterier i kapsler som du setter inn i kjeden hver kveld for å forebygge, så lenge du bruker antibiotika pluss noen . Og føler du deg skitten nedentil, skal du vite at du faktisk forebygger enklest mulig sopp og generell ubalanse i underlivet ved å unngå . Antibiotika, diabetes og p-piller kan forverre. Samleie kan irritere skjeden og legge forholdene til rette for at sopp formerer seg.


Synlige tegn på underlivssopp kan være et hvitt belegg som i noen tilfeller kan lukte sterkt. Ofte kan det oppstå i forbindelse med en antibiotikakur og med at en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg