torsdag 8. desember 2016

Gerimax

Gerimax Extreme Energy er den optimale kombinasjonen av kraftfull energi fra naturen som sørger for at du stiller godt forberedt til krevende mentale og fysiske . Gerimax ble lansert i Danmark i 198 og er i dag et av Europas ledende ginsengprodukter. Gerimax er markedsleder i de nordiske landene og .

Gerimax Extreme Energy kombinerer naturens beste og mest effektive kilder til energi. Den kraftfulle og hurtigvirkende effekten av guarana, rosenrot og ginseng . Har vore trøtt i veker so begynte på Gerimax Dagleg Energi, ikkje extreme. Gerimax är en serie kosttillskott som alla innehåller ginseng, ensamt eller i kombination med naturligt koffein från guarana.

Multivitamin og Gerimax Extreme gav meg det kicket jeg trengte. Men jeg måtte kutte Gerimax etter uker pga. Gerimax Extreme Energy kombinerer det beste av naturlige kilder til energi fra den østlige og vestlige verden. Kombinasjonen av ginseng, rosenrot og guarana . Hei, jeg bruker å ta en stk Gerimax Daglig energi hver dag.


Det står: Anbefalt daglig dose: tablett . BufretVis fullstørrelse Gerimax multivitamin overskudd tabletter 90stk. Kosttilskudd med utvalgte vitaminer, mineraler, ginseng og schisandra. Fortiden tester jeg Gerimax extreme energy, som skal virke innen 30min og innholder Guarana, rosenrot og ginseng.

INTERSPORT - Din råeste sportsbutikk på nett! Gerimax Extreme Energy inneholder en kombinasjon av naturlig energi fra ginseng, rosenrot og guarana. Gerimax Extreme Energy kombinasjonen av ginseng, rosenrot og schisandra gir deg hurtigvirkende og kraftig energi.


Hvis du har behov for litt ekstra energi i hverdagen, kan det hende at Gerimax er noe for deg. Selskapet som står bak Gerimax har en rekke produkter som er . Sammenlign priser på Gerimax Performance Tabletter. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Gerimax multivitaminoverskudd tabletter - Multivitaminer med ginseng, stk i blisterpakning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg