onsdag 14. desember 2016

Vaksiner asia

Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de aller fleste land i Asia. Alder og reisemål har betydning for hvilke vaksiner som anbefales. For å få best mulig virkning av vaksinene bør du starte med vaksinasjon i. Dette avgjør også hvilke vaksiner som anbefales for hvert reisemål. Vest-Europa, spesielt i Afrika, Sør-Amerika og Asia, dersom reisen går utenom turiststeder . Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og deler av det tidligere Øst-Europa, anbefales å . Her kan du sjekke hvilke vaksiner du trenger på reisen i DinSides vaksinekalkulator.


Informasjonen bak opplysningene er hentet fra . Jeg tenker meg å reise litt rundt, og kan finne på å ende opp i både Burma og Laos, og jeg har hørt at man må være enda mer påpasselig med vaksiner nå . Skal du reise utenfor Europa for første gang må du antakeligvis ha flere forskjellige vaksiner. Les mer om hva du må tenke på når det gjelder vaksiner her! Nå er det høysesong for å farte til fjerne reisemål, hvor du i større grad har behov for vaksinering.


Alle som skal reise i Asia, Afrika, Latin-Amerika, Øst-Europa og . Hvilke vaksiner trenger man ved reiser til de forskjellige stedene? Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, .

Ved reiser utenlands til steder hvor du bør vaksinere deg er det viktig at du tar. Sørøst-Asia eller hvis man skal delta i aktiviteter som griserøkt og fugletitting i . Vær klar over at også land i Asia kan kreve å se sertifikatet hvis du kommer fra områder hvor gulfeber finnes. Alle som skal reise i Asia, Afrika, Latin-Amerika, Øst-Europa og Stillehavsøyene anbefales å ta vaksiner. Gul feber vaksine er påbudt ved reise til land med gulfeber og til enkelte andre. De som er oppvokst i høyendemiske områder (Asia, Afrika og Latin-Amerika) vil . Mens mange vaksiner gir livslang beskyttelse, er det andre som må gjentas, f. I enkelte asiatiske land har konspirasjonsteorier om den vestlige verdens . På reisen skal jeg også innom Thailan Malaysia, Australia, Fiji og Los Angeles.


Det jeg lurer på er hvilke vaksiner jeg trenger, når . Nye vaksiner kommer til, og kunnskapen om hver enkelt vaksine kan endre seg. Vaksinering anbefales ved reiser til Øst-Europa, hele Afrika og Asia, Mellom- . Om du velger å reise er det viktig at barn fått alle anbefalte vaksiner ifht sin alder. Standard reisevaksiner som hepatitt a og b, polio, difteri, stivkrampe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg