mandag 19. desember 2016

Tannpleie

Som tannpleier kommuniserer du med mennesker, og skaper en bevissthet omkring verdien av god tannhelse, slik at pasienten bedre kan ivareta egen tann- og . Bachelorprogrammet i tannpleie passer for deg som liker å jobbe teknisk, allsidig og variert. Velger du tannpleierstudiet, forutsettes det at du behersker norsk .

Bachelorgraden i tannpleie er både teoretisk og praktisk retta, og du lærer teori og praksis parallelt gjennom heile studiet. Når du går til en tannpleier, vil tannpleieren vurdere tennene og munnen din. Gjennom samtale vil du og tannpleieren komme frem til hva dere kan gjøre i . Som tannpleier får du jobbe teknisk, allsidig og variert.


Tannpleierne jobber hovedsakelig med sykdomsforebyggende og helsefremmende tannhelse og er ofte . Alt om Tannpleier og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Tannpleier. Tannhelsen i den norske befolkning er i hovedsak go samtidig finnes det sosiale ulikheter. Som tannpleier får du en betydningsfull rolle i tannhelsetjenesten . Tannpleieren behandler pasienter, arbeider med sykdomsforebyggende arbei går i dialog med . Det blir stadig flere rusavhengige i Norge, men allikevel ser vi tannpleiere denne pasientgruppen sjeldent. I tillegg viser det seg at det er mange rusavhengige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg