torsdag 15. desember 2016

Klamydia i underlivet

Klamydia er veldig vanlig blant unge opp til år. Uten behandling kan klamydia blant annet gi nedsatt evne til å få barn. Klamydia er en vanlig seksuelt overførbar sykdom som skyldes bakterier.

Bakteriene fester seg til slimhinnen i underlivet, endetarm og hals. Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen, og de fleste som er smittet,. Klamydia er en infeksjon i underlivet forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis. Infeksjonen gir ingen symptomer i 60- av tilfellene både hos kvinner og .

Små klumpete kuler i underlivet eller varierende utflod? Klamydia, herpes, kjønnsvorter og gonoré er de vanligste kjønnssykdommene her i . Klamydia, herpes, kjønnsvorter og gonoré er de vanligste kjønnssykdommene i Norge i dag. Den minner om klamydia-bakterien, men vises ikke på vanlige prøver og trenger en annen behandling.


Klamydia, som andre kjønnssykdommer, kan smitte hvis man har sex. Bare kløe er ikke et typisk tegn på Klamydia, men har du hatt ubeskyttet sex bør du uansett teste deg. Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge.


Noen kan utvikle kroniske smerter i underlivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg