mandag 26. desember 2016

Kjerringrokk te

Te av kjerringrokk er en kjent fra både norsk og samisk folkemedisin som vanndrivende, ved blærekatarr og andre urinveislidelser. Te kokt på kjerringrokk: ts til en kopp te. La urten småkoke i 15-min før den siles og drikkes.

Det er viktig at du trekker i minimum minutt . DANSK: Agerpadderokke, Almindelig Padderokk, Hesterumpe, Kjærringrok, Kjærrings-te. Kjerringrokk te fra Bioform har vist positiv effekt på urinveiene og nyrene. Kjerringrokk - eller åkersnelle er en vanndrivende urt som tradisjonelt har blitt brukt i urtemedisin blant annet mot urinveisinfeksjoner i form av te.

Kjerringrokk (Equisetum arvense) er kjent for å støtte kroppens naturlige utrensing. Den kan virke vanndrivende og er derfor en velkjent ingrediens i renseteer. Tradisjonelt brukt som et lett vanndrivende middel, drikkes som te. Kjerringrokk (equiseti herba) er det samme som åkersnelle. Det kan også være virkningsfult mot urinveisinfeksjon å drikke kjerringrokk-te, og ta C-vitaminer.


C-vitaminene gjør urinen sur og hjelper til med å ta knekken på . Kloster Kjerringrokk te virker positivt ved lette urinveisplager og ved sår som ikke gror. Teen virker også både lett vanndrivende og utrensende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg