fredag 9. desember 2016

Skjeden

Det man ofte ser er ytre kjønnslepper og indre kjønnslepper, klitoris og skjeden. Alle kvinner ser forskjellig ut i underlivet, og man er like forskjellig i underlivet . Det er ikke farlig å føre et gulrot inn i skjeden, men du skal være litt forsiktig så du ikke får vondt. Det viktige er at det du bruker er rent, ikke har noen skarpe . Skjeden heter også vagina, og er det hullet penis føres inn i når man har såkalt vaginalt samleie (penis inne i jentetissen).


Når skjeden ikke er tilstrekkelig fuktig og smurt, kan den føles tørr og irritert. Denne tilstanden, tørrhet i skjeden, kan medføre at daglige aktiviteter blir . Soppinfeksjon (candida vaginitt) i skjeden forårsakes av soppen Candida albicans. Plagene er svie og kløe i skjeden, og det er oftest tykk, hvit utflod. De indre kjønnsleppene ligger rundt skjedeåpningen og møtes foran skjeden. Urinrørsåpningen (urethra) - like under klitoris (og ovenfor skjeden) finner du åpningen der urinen kommer ut av kroppen etter å ha passert det korte urinrøret fra . Infeksjon av humant papillomavirus (HPV) har sannsynligvis betydning for utviklingen av denne krefttypen.


Jeg bare lurte på en ting: Hvor dyp er skjeden på en jente, og hva er omkretsen på skjeden? Litt vanskelig å svare på dette, for likt guttenes penis er heller . Skjeden er skapt med en enorm elastisitet for å kunne utvide seg nok for eksempel når den skal fungere som fødselskanal. Mens de andre to bøkene var skrevet av nyutdannete kvinnelige leger, er Gleden med skjeden skrevet av to kvinnelige medisinstudenter, .

Skjeden (vagina) strekker seg fra skjedeåpningen og til livmoren. Den er formet som et 7–cm tynnvegget, tøyelig rør av glatt muskulatur. Jeg har lest av andre sider om sex og samliv at en skjede er fra 8-cm lang. For dager siden - Er du sikker på at du kjenner ditt eget underliv? Selv om kvinnens kjønnsorganer ikke akkurat er en ny oppdagelse, er det utrolig mye kvinner . For dager siden - (Dagbladet): NRKs anmeldelse av den populærvitenskapelige boka Gleden med skjeden, har ført til en rekke reaksjoner på sosiale medier.


Ved mangelfull smøring i skjeden vil den føles tørr og irritert, og seksuell aktivitet kan bli smertefullt. Tørr skjede kan forekomme hos kvinner i alle aldre. Den lille seksualundervisningen i skolen er ikke tilstrekkelig til å forberede kvinner på de gledene og sorgene de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg