onsdag 21. desember 2016

Hodebunn eksem

Seboreisk eksem (dermatitt) er et skjellende kronisk eksem som oftest rammer hudområder med mange talgkjertler som for eksempel hodebunn, ører, øyebryn, . Seborreisk eksem og flass: Seborreisk eksem skyldes overvekst av en sopp som heter Malassazia. Dette kan føre til flass, rødhet og skjelling i hodebunnen.

Seborreisk eksem eller flasseksem er en av flere vanlige årsaker til kløe i hodebunnen, sier hudlege Ylva Ohlsson ved Hudklinikken. Jeg fikk for ca et år siden problemer med flass i hodebunn, eller rundt i. Det er andre typer eksem også som kan gi utlsett i hodebunnen og . Seboréisk eksem er en tilstand som gir et skjellende kronisk eksem og rammer hudområder der det er mye talgkjertler.

Slike områder er typisk hodebunn, ører, . Seboreisk eksem andre steder enn i hodebunnen skal behandles i samråd med lege. Den mest effektive behandlingen er soppdrepende krem i kombinasjon . Noen sykdommer utvikler seg bare i hodebunnen, men oftest er de en del av hudsykdommer som også finnes andre steder på kroppen, for eksempel eksem og . Jeg har også problemer med eksem i hodebunnen, og legen min har flere ganger forsøkt å prakke på meg fungoral. Head n Shoulders fungerer godt her også . Seboroisk eksem er en tilstand som gir et skjellende kronisk eksem og rammer hudområder der det er mye talgkjertler.


Seboreisk eksem i hodebunnen kan føre til mye flass.

Seboreisk eksem (sebore) oppstår vanligvis i hudfolder, rundt munn og nese eller der det er hår, for eksempel i hodebunnen. Overhelsesøster i Porsgrunn kommune, Gro Haakanes, bekrefter at mange barn plages med slike skjellaktige, gule flak som legger seg i hodebunnen. Jeg har vært plaget med flasseksem(Seborre) i hodebunnen i flere måneder. Atopisk eksem i hodebunnen - Velvære, hudpleie og. Seborrisk eksem i hodebunneninnlegg17.


Kraftig flass i kombinasjon med fet hodebunn kan skyldes seboreisk eksem, sier Gunhild Kile Sandvik, farmasøyt og fagredaktør ved . Seborroisk eksem, også kaldt flasseksem, forekommer hos 5- av alle voksne. Det er en kronisk hudsykdom i hodebunn og ansikt, og symptomene kan som . Kløe og flass kan forekomme i hodebunnen, spesielt bak ørene og i den ytre. FLASS I HODEBUNNEN: Forferdelig irriterende og ikke minst til.


Hvordan skal eksem i ansikt og hodebunn behandles? Atopisk eksem er en kronisk hudsykdom med et svært varierende sykdomsforløp. Da vises eksemet i hovedsak i ansiktet og i hodebunnen, armene og bena, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg