torsdag 8. desember 2016

Råd mot hard mage

Symptomer på forstoppelse er hard avføring med separate klumper, som ligner. Brynjulf Barexstein har tidligere gitt følgende råd mot forstoppelse:. Noen her som har et tips mot hard avføring?

Jeg sliter sånn akkurat nå, klarer ikke å få noe UT! Mathisen har flere gode råd til deg som sliter med hard mage. Kiwi og overmoden frukt kan også ha god virkning på magen, og sørg . Treg mage er en tilstand som man helst vil unngå.

Et virkningsfullt råd mot at avføringen er hard. Seks svisker to ganger om dagen gir god effekt mot hard mage. Et annet tips er å ta en spiseskje linfrø og legge det i bløt i yoghurt, melk eller vann over natten . Du kan også føle deg oppblåst og få smerter i mageregionen. Egenbehandling av treg mage og forstoppelse. Forstoppelse er vondt, men det er mange ting man kan gjøre for å unngå denne tilstanden.


Mosjon hjelper godt på treg eller hard mage. Dette vil sette i gang kroppen igjen som bidrar til økt forbrenning og sirkulering av vesker i . Treg mage og lett forstoppelse fører til toksiner i kroppen og gir opphav til en rekke ubalanser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg