mandag 19. desember 2016

Baby 9 mnd feber

Hvorfor får vi feber, og hva skal du gjøre om barnet ditt har feber? Hva gjør man hvis barnet ikke vil drikke og man mistenker at det er i ferd med å bli . Han var trøtt og smågrinete i hele går, målte temp og fant ut av grunnen, 39.

Ga han stikkpille og den fungerte etter et par timer, 38. Baby mnd med feber - Graviditet, spedbarn og. Hvor gammelt var barnet ditt da det fikk tenner.


Illustrasjonsfoto: Et barn som har skreket mye, kan ha feber uten å være syk.

I de fleste tilfeller er feber hos barn et tegn på infeksjon. Men til tross for at jeg har gitt paracet, så har ikke feberen gått noe særlig ne og nå før leggetid var den på det høyeste? Er det vanlig at babyer med feber (snart mnd) sover veldig mye.


Min mnd og dager gamle sønn er smittet av sin storesøster på år,. Feber er et vanlig tegn på sykdom og en del av kroppens naturlige forsvar mot. Paracet 500mg stikkpiller fra år 10stk. FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er.


Ved feber hos de aller minste (under mnd) skal man alltid kontakte lege, samt der hvor det tilkommer andre symptomer, som . Disse beskyttelsesstoffene verner babyen en del.

Men sykdom med feber vil barnet ditt få før eller siden. Hei, har en sønn på mnd som hoster veldig på natten. Små barn har et temperatursenter som ikke er helt utviklet. Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege.


Mange blir engstelige når temperaturen stiger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg