mandag 26. desember 2016

Kvalme og feber

Feber vil si at kroppstemperaturen, har steget til over 3ºC. Kvalme og oppkast kan skyldes mange sykdommer, men også alvorlige . Hvis dette i tillegg ledsages av kvalme og feber, kan det være tegn på blindtarmbetennelse.

Ekspertene antar at årsaken til dette er tilstopping . På denne siden finner du oversikt over sykdommer relatert til kvalme, feber og svimmelhet, som det finnes forskning på i våre kilder. Feber, frysninger og flankesmerter kan være symptomer på nyrebekkenbetennelse. Kvalme, brekninger og smerter i lenderyggen (korsryggen) er heller ikke .

Det er ikke uvanlig å være kvalm, og kvalme er noe alle opplever fra tid til annen. Kvalme er ubehagelig, men normalt ikke farlig. Man får ømme muskler og led hodepine, feber mellom 38-grader. Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika.


Har du vedvarende kvalme og oppkast bør du oppsøke lege, sier. Kvalmen ledsages ofte av brekninger og oppkast, diaré og noen ganger feber. Der stod det at barn med feber ofte får ketose og dette resulterer i kvalme og oppkast.


Sirkelen blir vond ved at det kvalme barnet ikke spiser . Trudde jeg fikk omgangssyken i går, men ser ikke ut som om det er det?

Ble kjempe kvalm i går, verking i ledd og uvel, på kvelden kom feberen . Noe å lære av - Feber og magesmerter uten klinisk sikker diagnose er en vanlig årsak til. Han var kvalm og hadde kastet opp et par ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg