torsdag 15. desember 2016

Svir i underlivet

Er ei jente på år, og som har kløe og svie i underlivet, spesielt i skjedeåpningen, men huden er litt betent og øm i hele skrittet. Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt så er det. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet.

Opplever du at det klør og svir i underlivet? Da kan det være du har fått en soppinfeksjon. Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp, blant annet varme og . En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller.


I tillegg til kløe, er det mange som opplever at det brenner og svir i det . Jeg har også i det siste merket en ekkel svie i underlivet. Mer enn én av tre kvinner vil oppleve smerter og ubehag i underlivet. Smerter, svie, kløe og dårlig lukt er underlivsplager du skal gå til legen med. Sannsynligvis er det underlivssopp eller løpske bakterier, men det . Side av - Sitter her å gråter av ubehag i underlivet.


Blir varm, ildrø hoven, smerter og klør og svir - helt forferdelig! Noen føler svie ved urinrøret, mens andre har svie lenger bak i skjedeåpningen. Hyppig bruk av medikamenter for behandling av ulike tilstander i underlivet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg