tirsdag 6. desember 2016

Lungebetennelse

Lungebetennelse, pneumoni på fagspråket, er en betennelse i lungevevet som følge av en infeksjon med bakterier eller virus. BufretLignendeLungebetennelseforårsakes av en infeksjon med bakterier eller virus i lungene. Lungebetennelse er infeksjon i lungevevet. Infeksjonene varierer i alvorlighetsgrad. De fleste er relativt milde, men kraftige lungebetennelser . Hvem som helst kan få lungebetennelse (pneumoni), men sykdommen er vanligst blant små barn og eldre.


Lungebetennelse behandles oftest med antibiotika . Lungebetennelse (pneumoni) skyldes hovedsaklig bakterier eller virus, der pneumokokker er den vanligste bakterietypen. Lungebetennelse, betennelse i lungevevet. Betegnelsen brukes vanligvis om betennelser forårsaket av infeksjon med mikroorganismer som . Lungebetennelse er en betennelsesprosess i selve lungevevet. Betennelsen skyldes en infeksjon med bakterier, virus eller sopp.


Lungebetennelse (pneumoni) er en nedre luftveisinfeksjon som setter seg i lungene. Typiske symptomer er tung pust, hoste, og brystsmerter. Lungebetennelse, eller pneumoni, er en infeksjon i selve lungevevet.


Lungebetennelse (pneumoni) er en infeksjon i lungevevet.

Den kan skyldes enten bakterier, virus eller sopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg