fredag 23. desember 2016

Klamydia i lungene

Klamydia lungebetennelse er en lungebetennelse som skyldes. Røntgenbilde av lungene vil ofte kunne stille diagnosen . Nedre luftveier og lunger Klamydia lungebetennelse.

Mange voksne har antistoffer mot klamydia, men det er ikke noen . Klamydia lungebetennelse er en vanlig tilstan som er lett å behandle. Klamydia i lungene og klamydia nedentil er to forskjellige lidelser og to forskjellige bakterier. En slik blodprøve vil derfor ikke si noe om . Hvis du hadde Twar (altså klamydia-lungebetennelse) så er dette IKKE. Har klamydia lungebetennelsen noen sammenheng med klamydia i. Erfaring med klamydialungebetennelse og graviditet.


Klamydia på lungene - Kropp og helse - Kvinneguiden Forumforum. Med Klamydia i lungene må du vel mene lungebetennelse forårsaket. Men det har jo ingenting med kjønnssykdommer klamydia å gjøre da :P. Hostet voldsomt, meget tett nese, totalt utslått ved den minste anstrengelse, varmeanfall, stikkinger i lungene, smerter på en lunge. Klamydia er en vanlig seksuelt overførbar sykdom som skyldes bakterier.


Klamydia er blant kjønnssykdommene som kan smitte til halsen ved oralsex. Ved lytting på lungene kan det høres grove slimaktige surklelyder, rhonkier, eller finere småboblete eller. Pasienthåndboka om Klamydia lungebetennelse . Ved klinisk mistanke om mykoplasma-, klamydia- eller legionellainfeksjon: Erytromycin eller . Mens, er klamydia en seksuelt overført sykdom (STD) forårsaket av bakterier.


Legen kan noen ganger høre en lungebetennelse ved å lytte på lungene, . Ubehandlet kan klamydia utgjøre noen alvorlige langsiktige helseeffekter. Klamydia i lungene (chlamydia pneumoniae), også kalt TWAR, smitter via spytt, hoste og lignende. Denne mikroben er ansvarlig for 5-prosent av alle . Da jeg var til kontroll hos lege ble det også sagt at jeg en eller annen gang har hatt klamydia i lungene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg